zaterdag 5 augustus 2017

4240


Zaterdag 5 Augustus 2017
4240 - WAT NU, ALS GESLACHTSZIEKTEN GEWELDIG POPULAIR GEWORDEN ZIJN ?
*
INHOUD: EUROPA REBUILT : een ongeluk komt nooit alleen: samen met de alles-vernietigende islamisering en de algemene zedeloosheid, zijn daar nu ook de besmettelijke ziekten bijgekomen. Dat zijn dus 3 ‘verrijkingen’ voor de prijs van één. Het codewoord is ‘Stoelgang’. Of zou dat ook de schuld van de  Joodse Gemeenschap kunnen zijn? Dan hoeven Merkel en Macroni niet meer ver te zoeken om, net als Hitler, eeuwige roem te verwerven.…
OP DE IJTKIJK
*
Waarschuwing. Geldt voor ieders stoelgang in onze ontspoorde maatschappij net als voor rookmelders in iedere gezinswoning. Is even gevaarlijk. Vooral voor ‘singles’. Het stukje dat volgt kan dus Uw geestelijke gezondheid schaden. Het is dus een stukje met de ouderwetse vermelding
KNT.
**
Kinderen Niet Toegelaten.
*
Zoals dat in lang vervlogen dagen heette, toen zelfs de termen ‘IMPIMATUR’ (mag gedrukt worden: Nihill Obstat, ‘Geen Bezwaar”’: Bisschoppelijke Goedkeuring) voor akkes eb voor iedereen nog schering en inslag waren. Zelfs voor vrouwen, alhoewel die zich toen nog niet moesten scheren….
*
“Kleine potjes, grote oren”, zei ons Ma dan altijd voor we als kind naar ons bed vlogen. Nu is zelfs de blote onderbroek open en bloot heel gewoon in de uitgangswereld van super-chic gekleed gaan. Uiteraard, vanwege de properteit, met daaronder de seks-loze honden-string. Wat meteen handig is voor de massaproductie van die dingen. Dingen van stringen met zowel sterren als remsporen. Want import uit de USA.
Zit m’n jasje goed? Zit m’n dasje goed? Vader gaat op stap. Dat zong ooit Toon Hermans, maar dat was toen grappig bedoeld. Ja Ja, toen wel.
**
Aandacht AUB. En vooral niet duizelig worden. De titel bovenaan (zie daar) van het hieronder (wil verifiëren) overgenomen stukwerk van onze on-overtroffen VRT is van mijn hand. Dus niet van hen. Maar van ondergetekende. U is dus verwittigd op voorhand dat het meestal om handwerk gaat en niet machinaal kan vervangen worden door machines. Maar dat komt nog. Waarbij dus wel enige voorzichtigheid is aangewezen.
**
*
Handleiding voor gender-begeleiding
De besmettelijke infectieziekte hepatitis A is aan een opmars bezig in Vlaanderen. Op dit ogenblik zijn al 230 gevallen gemeld bij het Agentschap Zorg en Gezondheid. Dat zijn er twee keer zoveel als in de voorbije twee jaar samen. De uitbraak van de ziekte doet zich vooral voor bij homomannen.
**
*
De cijfers liegen er niet om. In 2015 en 2016 kwamen er respectievelijk 61 en 66 meldingen van hepatitis A binnen bij het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid. De eerste 6 maanden van dit jaar alleen al zijn het er 230, twee keer zoveel dus als in de voorbije 2 jaar samen.
"We stellen inderdaad sinds begin dit jaar een uitbraak vast van deze leverinfectieziekte, die veroorzaakt wordt door een zeer besmettelijk virus in de stoelgang", vertelt Dokter Dirk Wildemeersch van het Agentschap aan VRT-nieuws.
Vooral homomannen worden getroffen door de ziekte, zo blijkt. "Zij lopen door de aard van hun seksuele contacten meer risico om besmet te geraken want hepatitis A is een ziekte die overgedragen wordt door kleine deeltjes stoelgang die in de mond terecht komen en die langs die kant een besmetting gaan veroorzaken."
Internationaal fenomeen
Maar niet alleen in Vlaanderen neemt het aantal patiënten met hepatitis A toe, ook in andere landen is dat het geval, zegt Wildemeersch: "We zien ook in Nederland bijvoorbeeld een stijging, we zien in Spanje heel wat gevallen. Ziektes stoppen uiteraard niet aan de grens; en binnen de gemeenschap van mannen die seks hebben met mannen zijn er uiteraard ook heel wat internationale contacten, ook met de gayprides en dergelijke, en dus is verspreiding over de landsgrenzen heen heel normaal."
Symptomen
Wie besmet is met hepatitis A voelt zich meestal misselijk, heeft wat koorts en buikklachten. Na 1 week komt er vaak geelzucht bij, waarbij de huid wat geel verkleurt en ook het wit van het oog geel wordt. Andere symptomen zijn donkere urine en een stoelgang die licht verkleurd is.
Maar vervelend is dat men al een week besmet kan zijn zonder het te beseffen, want pas na 1 week treedt de geelzucht op.
Preventie
Belangrijk is dus dat u zich beschermt tegen de ziekte en dat kan heel eenvoudig, zegt Wildemeersch, door u te laten vaccineren. Veilig vrijen alleen is niet voldoende, want condooms kunnen ook aan de buitenkant besmet zijn en bieden dus geen bescherming tegen de ziekte.
**
*
Dat vrijen met condoom niet voldoende is bevestigt ook Boris Cruyssaert van Sensoa, dat actief campagne voert tegen hepatitis in de homogemeenschap. "Ook een goede handhygiëne is belangrijk."
Ook Sensoa raadt homomannen zeer sterk aan om zich te laten vaccineren tegen hepatitis A. "Zelfs als je denkt dat je al besmet bent geraakt, is het nog zinvol. Als je er snel bij bent, kan een vaccinatie de ziekte nog tegenhouden", aldus Cruyssaert. "En huisgenoten van mensen die hepatitis A hebben opgelopen laten zich ook het best vaccineren, omdat het zo besmettelijk is. Ook via het bestek, kranen of door gemeenschappelijk gebruik van een toilet, kan het overgedragen worden.”
*
NADER BEKEKEN
**
*
Tja, wat moeten we daarop zeggen? Dat we allemaal, eens of anders, toch moeten doodgaan. Als onze td om te gaan is gekomen…..
Maar zodoende gaat dat dan wat vlugger. Time is money, zoals U weet.
Bij het modern ‘vrijen’, net als bij straathonden, mag dan ook geen seconde verloren gaan. Daar komt geen spatje romantiek meer bij te pas. Geen nachtegalen gezang of merelgefluit. Hoogstens wat jazz.. En wart als een kat op een heet zinken dak staan springen op één poot.
**
*
Naast spuitjes ‘the day afer’  raadt ondergetekende ook aan naar de biecht te gaan, om de inwenndige ziel weer stralend wit gewassen te krijgen. Dreft is ook goed, maar niet voldoende: U weet immers nooit of er geen bevruchting heeft plaats gevonden zodat een van de twee partners binnen afzienbare tijd een duivelsjong ter wereld brengt. Met horens op zijn kop en met bokke poten…. Ook is er nog altijd de zelfmoord ‘hulplijn’ 1813, zoals de ‘media’ aanraden. Een rol die ze van de Pastoors, die er niet meer zijn, hebben overgenomen.
Seks is een raar beest. Want in origine ontworpen voor de biologische procreatie van elk levend wezen. Dierlijke lusten zijn daaar niet bij inbegrepen. Die laten we best over aan de varkens want die benaderen het dichtst de menselijke constitutie.
Het zijn zelfs geen ‘venerische ziekten meer, want daarvoor werd Venere d.i. Venus, de Godin van de Liefde in het Italiaans, teveel naar de achtergrond verschoven
Eigenlijk geen enkel probleem, want in de islammerij worden de schuldigen met het hoofd naar beneden van de hoogste daken gegooid. En is deze beschavingsziekte meteen van de baan..
*
(Digitalia)

      

Geen opmerkingen: