donderdag 16 november 2017

4348


Vrijdag 17 November 2017

4348 BRUXELLABAD EN OOK DE CORRUPTE ‘OVERHEID’ OOGSTEN NU WAT DOOR DE PS WERD GEZAAID
        *
INHOUD: ISLAM INVASIE / VLAANDEREN REBUILT: Brussel, de Jihadisten Hoofdstad van het EU mo-slimmer continent, het Racca in dit ONS land, ondergaat de gevolgen van … de ‘Oktober Revolutie’ van 25/10/1917  der  Bolsjewieken die ooit in Petrograd (thans opnieuw St Petersburg, gesticht door Peter de Grote) uitbrak.
Hier heerst namelijk, na 100 jaar, dezelfde haat tegen het Eigen Volk als ten tijde van de revolutionaire kruiser Potemkin…

O U V E R T U R E  
OPUs  B A R D O L LI N O
(A N DANTE)
*
Die Potemkin was begin van de jaren 1900 een Russische ântserkruiser, genaamd naar Aleksandrovitsj Potjomkin (1739-1791), Staatsman van beroep en  favoriet van de Tsaarin Catherina II de Grote. Zijn levenstaak was om de vooruitgang van het nieuw verworden grondgebied in de Oekraïne te beklemtonen, namaak-gevels liet optrekken toen Catharaina daar op doortocht was. Nep dus en verblinding.
**
*
Het was de bemanning van de Potemkin, die al dan niet gerechtvaardigd, het vuur aan de Bomsjewieken-loint ontstaken. Vuur dat algauw een uitslaande brand bleek te zijn, en dan ook promt werd gekaapt door ongure volksvreemde elementen als Leon Trotsky, Karl Marx, Vladimir Lenin & C°. die als ‘communisten’, in de huid gekropen van de ‘sociaaldemocraten’ zoals die thans heten. Strak van boven tot onder in het keurslijf van Politiek Correcte Elite.. Om  precies te zijn. dat waren in al hun wreedheid,, de wegbereiders van de Ps, de Parti Scandale vooral in Coburgia. Cruella Onkelyncks, de kleindochter van een Limburgse oorlogsmisdadiger, is daar een goed voorbeeld van.
**
*
Om de gelijkenis te beklemtonen; volstaat het tenslotte te wijzen op het roemloos einde van het Staats Communisme bij de Sovjets. Gewoon omdat zij hun eigen volk al die tijd citroenen voor eieren verkocht hadden. On het geval van de PS en ander Linx gespuis goed weer te geven, waren/zijn dat geen citroenen, maar ‘verrijkers’ uit allle ’s Heren Windstreken.
**
*
Kleur noch  gewicht waren van belang, als die maar voldoende in de watten werden gelegd, zouden zij wel voor hun nieuwe Meesters blijven stemmen. Want ‘stemrecht’ is een mensenrecht, vooral niet vergeten! Vrije meningsuiting is dat niet meer. En Vrijheid  van vergaderen ook niet.
Zie het Spanje van Rajoy, die lijk een troep hyena’s, braaf aan het handje loopt van Mutti Merkel. De goesting tot verslinden wat hen voor de voeten komt, druipt uit de muilen…
**
*
Chaos in de hoofdstad: "De gamins nemen wraak"
**
*
De fysieke schade: enkele gewonden, vier etalageruiten en een vernielde camionette. De emotionele schade: een hoofdstad die met zichzelf geen blijf meer weet. Brussel werd gisterennamiddag alweer opgeschrikt door jongerenrellen. ‘Ze waren ’s nachts al de baas. Nu overdag ook.’

De eerste meldingen over de nieuwe rellen kwamen gisteren om even over vijf binnen via de sociale media. “Politie Brussel nergens te bespeuren, ondertussen gaan rellen ongestoord verder #Muntplein #Brussel #hellhole”, schreef Steven Vollebergh, een provincieraadslid voor Vlaams Belang, die toevallig aanwezig was op het Muntplein.
Kort nadien doken er online een hele reeks tweets en filmpjes op van andere getuigen. Daarin was te zien hoe honderden mensen in de buurt rondom de Muntopera liepen. Een combi werd omsingeld. Er vlogen dranghekken door de lucht. Een paar winkels en een auto werden beschadigd.
De aanleiding voor de samenscholing bleek de komst van …
**
de Franse rapper Vargasss92

… te zijn. Hij kondigde via Instagram aan dat hij naar Brussel zou afzakken en vroeg zijn fans om ook massaal naar het Muntplein te komen. “Loop niet weg wanneer ik er ben”, schreef hij op zijn profiel. Toen de politie Vargasss92 op het Muntplein aansprak omdat hij geen vergunning had voor de bijeenkomst op een van de drukste plaatsen van de hoofdstad, escaleerde de situatie. Er brak onrust uit en er was versterking nodig van de oproerpolitie om de situatie onder controle te krijgen. De relschoppers werden uiteengedreven.

“We waren boven aan het vergaderen toen we plots veel kabaal hoorden. We dachten eerst aan een studentenoptocht”, vertelt Roel Leemans, directeur van de bibliotheek Muntpunt, ’s avonds. Een vijftal van zijn medewerkers zijn een verbrijzelde ruit van hun gebouw aan het bijeenvegen met een borstel en een vuilblik. “Er waren toen nog vrij veel mensen in de bibliotheek. We hebben daarom de deuren op slot gedaan. Ik zag een groep jongeren, zeker vierhonderd mensen, die alles kort en klein sloegen.” Op het Muntplein is momenteel de schaatspiste voor de Brusselse kerstmarkt in opbouw. Daar vond de meute haar ‘wapens’: ijzeren stangen, dranghekken. Leemans zag ook iemand met een hamer rondlopen. Daarmee ging hij een camionette te lijf.

De politie kreeg al om drie uur een telefoontje dat er op het Muntpunt iets stond te gebeuren.Daarop zijn troepen ter plekke gestuurd. Leemans: “Rond vier uur begonnen de rellen. Tegen halfvijf kwamen ze terug met versterking van de oproerpolitie. Toen kregen ze de situatie relatief snel onder controle. Maar in het begin was de politie met veel te weinig om die woeste massa in bedwang te krijgen.”

Een combi moest met hoge snelheid, in achteruit, vluchten door de wandelstraat langs de Muntopera. Toen de oproertroepen opdoken, was het kwaad al geschied: vier grote ruiten van het Muntpunt waren gesneuveld. Leemans lijkt nog altijd wat van streek. “Het viel me op dat het vooral een paar dertigers waren die de jongeren aanspoorden. Zij gingen voorop in het geweld. Ik zag vreselijke dingen. Iemand die de boel wou bedaren werd aangevallen. Hij lag op de grond en ze schopten hem.”
Stoutmoediger
Het kan Vincent Vangeel geweest zijn die Leemans opmerkte. Ook de presentator van Qmusic kwam toevallig langs het Muntplein toen de rellen uitbraken. “Het plein stond vol jongeren die stonden te kijken naar tien jonge gasten, niet ouder dan zestien jaar, terwijl zij de ramen van de bibliotheek aan het bekogelen waren”, zo getuigde hij gisteren op Twitter. “Buiten mij was er nog een volwassene. We hebben geprobeerd om die gasten te bedaren, maar dat werkte averechts. Vijf van hen zijn op mij beginnen te schoppen en kloppen. Een andere jongen heeft me dan weggetrokken en verstopt. Daarna deden de gasten voort met vernielen.” Vangeel houdt er een blessure aan de enkel en hoofdpijn aan over. Hij zegt zwaar ontgoocheld te zijn in de Brusselse burgemeester Philippe Close (PS), die volgens hem blijkbaar niets doet om het zinloze geweld te stoppen.
**
*
Waarom net deze week twee keer jongerenrellen uitbreken in de Brusselse binnenstad? Bij die vraag blijft het stil op het Muntplein. Een van de café-uitbaters wil – op voorwaarde dat hij anoniem blijft om represailles te vermijden – wel vertellen: “De gamins zijn wraak aan het nemen. Ze worden alsmaar stoutmoediger. ’s Nachts was het crapuul al de baas in Brussel. Nu overdag ook. Ze leven hun frustraties uit op de politie. Ze haten die.”
Johan Van den Driessche, Brusselse gemeenteraadslid van N-VA, die ’s avonds de fysieke en emotionele schade komt opmeten in zijn thuiswijk, vult aan: “We moeten hier iets aan doen. We kunnen dit kat-en-muisspel met de politie niet verder laten escaleren.”

Hoe het dan juist verder moet, dat is een kwestie voor het stadhuis. Volgens Youssef Kobo, voormalig medewerker van Brussels staatssecretaris Bianca Debaets (CD&V), staat het Brusselse bestuur voor …
**
een catch 22.

… “Er is een reden waarom ze de relschoppers niet gewoon hardhandig aanpakken en overal agenten zetten. Ze vrezen een scenario als in Parijs, waar de rellen totaal uit de hand liepen.” Anderzijds kunnen ze ook niet te soft optreden: “Want dan krijgt de politie kritiek dat ze het geweld op zijn beloop laat.” Er broeit wat in Brussel, is het aanvoelen van Kobo. “Het is gewoon het sfeertje. Iedereen is geprikkeld.”
42 camera’s
Op het Muntplein is ondertussen de rust teruggekeerd. Een viertal combi’s houden de wacht. In een aanpalende straat wordt de oproerpolitie nog even met stenen bekogeld vanuit een parkeergarage. De garage wordt bestormd maar zonder resultaat. Leemans gaat naar huis met een kleine troost: “De relschoppers staan nog voor een verrassing. Aan het Muntpunt hangen in totaal 42 camera’s. Op de beelden zullen veel gezichten te herkennen zijn.”
*
Bron & Link
*
T E   O N T H O U D E N
OP ONZE VASTE SCHIJF
**
**
*
Catch-22 (Wikipedia)
Een catch-22 is een paradoxale situatie waarin het onmogelijk is om een gewenste uitkomst te bereiken doordat de 'regels' dat vanwege tegenstrijdigheden niet toelaten.[1] De term is afkomstig uit de roman Catch-22 van Joseph Heller, waarin een algemene situatie wordt beschreven waarin een individu twee acties dient te verwezenlijken die wederzijds afhankelijk zijn van de andere actie, die als eerste dient te zijn voltooid.
In het boek van Heller probeert Yossarian, een militair van de luchtmacht, onder gevaarlijke gevechtsmissies uit te komen door zichzelf krankzinnig te laten verklaren. De behandelend arts vindt het echter heel verstandig, dat Yossarian onder de missies probeert uit te komen door zichzelf krankzinnig te laten verklaren en acht daarmee bewezen dat Yossarian niet krankzinnig is, maar juist heel verstandig. De arts verklaart hem volledig gezond wat tot gevolg heeft dat Yossarian gevaarlijke gevechtsmissies moet blijven vliegen.
Een ander voorbeeld van deze situatie komt naar voren bij het zoeken van een baan. Een catch-22-situatie ontstaat als men zonder werkervaring geen baan kan krijgen, maar men zonder baan geen werkervaring kan opdoen. In de Nederlandse taal wordt dit ook vaak het kip-en-eiprobleem genoemd.
Een catch-22-situatie lijkt op een vicieuze cirkel. Bij een catch-22-situatie is er echter sprake van een status quo, terwijl er bij een vicieuze cirkel een neerwaartse spiraal is en bij een virtueuze cirkel een opwaartse spiraal.
*
het zinloze geweld
Ook deze vastgeroeste uitdrukking is volksverlakkerij. Wat dat geweld IS NIET ZINLOOS. Integendeel: het kadert perfect in de klassieke veroverings-strategie van de islam. Eerst de bestaande samenleving destabiliseren en zoveel mogelijk verstoren om die dan als de gelegenheid zich voordoet, helemaal in te palmen onder het voorwendsel dart daar waar de islam aan de macht is, er zogezegd vrede heerst…. Dit, in tegenstelling tot de feiten! Zie IS….
De rellen in Brussel en straks ook in andere grootsteden, zijn gewoon ’n voorsmaakje voor wat er ons nog te wachten staat. Dat het intomen van die ‘gamins’ (jongeren) een vicieuze corkel zou zijn, is alleen omdat er al te lankmoedig wordt opgetreden. Zelfs een ijzeren hand in een fluwelen handschoen baat niet tegen de islam.
Hoog tijd volgens mij en alle Burgers metgezond boerenverstand, dat er hardhandig wordt opgetreden. De vermeende daders (meervoud) met heel het gezin, met grootouders, nonkels en tantes oppakken,  liefst met zoveel mogelijk tam-tam en camera’s van de Internationale Pers  en, demonstratief in de boeien, op het eerste gereedste vlieguig zetten naar het land van herkomst.
Een of twee voorbeelden zouden volstaan om te tonen wie er de baas is..
Daar moet niet lang over gezapzeverd worden. Vijf minuten politieke moed in De Kamers volstaat. Plus per vlucht een 20-tal tot de tanden gewapende Para’s…
*
’s Nachts was het crapuul al de baas in Brussel. Nu overdag ook.
Dat zijn niet mijn woorden, maa die van ’n gewone (Vlaamstalige) Brusselaar. Om over na te denken ’s nachts als U niet in slaap geraakt.
En dat danken wij NIET de koekoek, maar PSS’ers als Fluppe Moustasche, de ideoloog van de PS en graaier Yvan Mayeur en anderen, die zich rijk konden stelen bij de Kas der Brusselse Daklozen…
**

*
(Hemelreiker)



Geen opmerkingen: